Kaikki kokoelmatSähköpostiAsetukset
Sähköpostiintegraation määrittäminen (tilitasolla): Exchange, Google ja Mailjet
Sähköpostiintegraation määrittäminen (tilitasolla): Exchange, Google ja Mailjet
Päivitetty yli viikko sitten

Sähköpostin integroinnin määrittäminen tilitasolla

Henkilökohtainen asetus

Voit yhdistää Exchange/Office 365:n tai Googlen webCRM-järjestelmääsi kahdella eri tavalla.

Jos sinun on Käyttäjänä tarkoitus lähettää vain tavallisia sähköposteja webCRM-tililtäsi, voit noudattaa tätä opasta määrittääksesi ulkoiset tunnisteasetukset käyttäjätasolla.

Täältä voit myös nähdä kuinka yhdistät Google-tilisi.

Asetukset kohdassa Integrointi
Jos toisaalta käytät massapostituksia (uutiskirjeiden lähettäminen yleiskatsausten/raporttien perusteella), aloitussivuja ja/tai tukimoduulia, sinulla on oltava sähköpostitili kohdassa Integraatiot: konfiguraatio -> Integraatio ->sähköpostiasetukset
https://app.webcrm.com/Configuration/Integration/IntegrationExternalCredentials.aspx

Tähän liitetty sähköposti on useimmiten se, josta haluat lähettää tukisähköpostit ja/tai uutiskirjesähköpostit, joten esim. info@domæne.dk tai support@domæne.dk, mutta se ei välttämättä ole niin. Linkitetyllä sähköpostilla saa olla oikeudet lähettää vain näihin tarkoituksiin käyttämistäsi sähköpostiosoitteista.

Exchange ja Google

Täällä voit yhdistää joko Exchange-tilin, Google-tilin, Mailjet-tilin tai määrittää asiakkaan SMTP:n, jos sinulla on isännöity ratkaisu. Napsauta tarvitsemaasi ratkaisua ja kirjaudu sisään tiedoillasi. Suosittelemme aina käyttämään OAuthia ja sitten kirjautumaan sisään Googlella tai kirjautumaan sisään Microsoftilla

Impersonaatio (Toisena henkilönä esiintyminen)

Jos käytät toisena henkilönä esiintyvää tiliä Exchangessa, se on määritettävä myös täällä Integrointi-kohdassa. Toisena henkilönä esiintyvä tili on eräänlainen "sateenvarjotili", joka voi toimia kaikkien muiden sähköpostitilien puolesta ja jota käytetään yleensä, jos webCRM-järjestelmässäsi on useita käyttäjiä. Tällöin yksittäisten käyttäjien ei tarvitse määrittää mitään, vaan kaikkea voidaan ohjata integraation asennuksen aikana.

Oman IT-osastosi on luotava toisena henkilönä esiintyvä tili Exchangessa.

Mailjet

Jos käytät Mailjletiä, se on määritettävä API-avaimella. Katso lisää Mailjetin liittämisestä täältä.