Uusi henkilönäkymä: asetukset
Päivitetty yli viikko sitten

Täältä saat yleiskatsauksen siitä, kuinka voit määrittää uuden henkilön kortin webCRM:ssä. Jos et ole vielä tehnyt niin, voit myös katsoa esittelyämme uudesta asettelusta, jossa esitellään eri välilehtiä ja ominaisuuksia.

Ilmoittaudu suomenkieliseen webinaariin uudesta näkymästä täältä

Lue henkilökohtaisen kortin esittely täältä.

Jos haluat muokata henkilökohtaisen kortin asetuksia, sinun on ensin siirryttävä kohtaan Toimenpiteet ja sitten Muokkaa asetuksia.

Voit nyt määrittää kaksi välilehteä Kentät ja Tiedot. Toisin kuin organisaatiokartassa, ei ole mahdollista lisätä välilehtiä tai muuttaa välilehtien järjestystä.

1) Ensimmäinen välilehti, jonka voit määrittää, on Kentät. Välilehti on rakennettu yksinkertaisella vedä ja pudota -toiminnolla, jonka avulla on helppo vetää paneeleja sisään oikealta puolelta ja sijoittaa ne haluamallasi tavalla välilehdelle.

Kentissä ei ole mahdollista näyttää aiheeseen liittyvien tietotyyppien luettelonäkymiä.

Jos haluat lisätä kenttiä paneeliin, paina "+ Lisää kenttä" ja valitse kenttä, jonka haluat nähdä paneelissa. Paina sitten OK.

2)Toinen välilehti, jonka voit määrittää henkilökohtaiselle kortille, on Tiedot. Tällä välilehdellä voit määrittää luettelonäkymiä henkilöön liittyvistä entiteetistä. Listojen asettelu toimii kuten etusivulla.

Katso videomme listanäkymien asettamisesta uuden etusivun asettamisen yhteydessä. Katso ohje ja video

Kuten Kentät-välilehti, myös tämä asetus on suunniteltu vedä ja pudota -toiminnolla, jonka avulla on helppo vetää paneeleja kuvan oikealta puolelta välilehdelle.

Ei ole mahdollista näyttää kenttiä Tiedot-välilehdessä.

Kun tallennat asetukset välilehdille, sinulla on mahdollisuus tallentaa asetukset itsellesi ja käyttäjällesi tai kaikille järjestelmän käyttäjille.