Kaikki kokoelmatTukimoduuli
Uusi tukimoduuli - esittely

Täältä saat johdannon webCRM-tuen uuteen asetteluun

Päivitetty yli viikko sitten

Tervetuloa webCRM:n uuteen tukimoduuliin. Tässä oppaassa käymme läpi uuden moduulin ja kaikki sen mukana tulevat toiminnot ja vaihtoehdot.

Ilmoittaudu mukaan webinaariin tuki-moduulista täältä

Yleiskatsaus perustuu alla olevaan kuvaan.

Asetuksesi voivat olla erilaisia, jos laatikot sijaitsevat muualla

. Sitä voidaan kuitenkin muuttaa asetuksissa, Lisää asetuksista voit lukea täältä

tukitapauksia järjestelmässä. Nämä lajitellaan käyttäjän omien tukitapausten, kaikkien tukitapausten sekä tapausten mukaan, joita ei ole osoitettu vastuuhenkilölle tai jotka eivät liity organisaatioon.

Voit napsauttaa eri luokkia ja sitten pääset luetteloon, jossa on omat tapaukset, kaikki tapaukset ja ne, joille ei ole määritelty vastuullista tai joita ei ole liitettu asiakkaaseen.

näet tukitapauksen yleiset tiedot . Voit valita kentät tässä laatikossa itse

Alla olevassa esimerkissä olemme valinneet näyttämään tapauksen prioriteetin asteikolla 0-3, lähteestä josta tukipyyntö lähetettiin/luotiin, sekä mahdollisen syy asian käsittelyn lopettamiseen, luokittelumme mitä asia koskee

Lopuksi kuvan vasemmalla puolella on mahdollisuus ladata asiakirjoja tapaukseen ja tarkastella kyseisen tukitapauksen ja koko organisaation tapauslokia painamalla Yrityksen historia.

Kuvan keskellä näkyy varsinainen viestintä koskien tukinäkymä sekä muualta järjestelmästä tutut tiedot/vaihtoehdot.

1) Tukitapauksen nimi (tätä EI voi muuttaa, koska sähköpostin kirjeenvaihto riippuu siitä, onko se sama!)

2)Tukitapauksen tunnus / tiketin numero / tapauksen numero

3)Tapauksen määräaika

4)Aika tapauksen luomisesta

5)Täällä voit lisätä tukikotelon suosikkeihisi ja löytää sen sitten suosikkikuvakkeesta valikkopalkissa

6)Tilaa tapaus ja saat ilmoituksia, kun tapaukseen tehdään muutoksia

7)Toiminenpiteet-kohdassa voit siirtää tukitapauksen toiseen organisaatioon, muokata asetuksia (jos olet järjestelmänvalvoja) tai poistaa tukitapauksen.

8)Tallenna-painikkeella tallennat tukitapauksen ja sen tiedot. Painamalla Tallenna-painikkeen vieressä olevaa nuolta voit myös sulkea tukitapauksen.

9)Vaihda järjestelmän tukitapausten välillä.

Suurin osa tukimoduulista näyttää kirjeenvaihdon kyseisessä tukitapauksessa.

Näet itse sähköpostin uudessa ikkunassa painamalla pienen ikkunan kuvaketta jokaisen chatin viestin vieressä.

Kuvan oikealla puolella on tiedot organisaatiosta ja tukitapaukseen liittyvästä yhteyshenkilöstä. Täältä voit lähettää tavallisia sähköposteja (jotka eivät liity tukitapaukseen), soittaa puheluita, jos sinulla on IP-puhelin käytössä.

Yhteystietojen alta löydät vaihtoehdot tukitapauksen määräajan siirtämiseen sekä mahdollisen tapauksen omistajan (ei käytössä kaikissa järjestelmissä), Vastuuhenkilön ja Toiminnon vaihtamiseen.
Ohje kuinka vastataan tukipyyntöön