Alla samlingarAktiviteter
Aktiviteter: Introduktion till aktivitetsvyn

Översikt över de olika modulerna i aktivitetsvyn

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Översikt över de olika modulerna i aktivitetsvyn

1. Aktivitetsloggen
    Här är loggen som du känner till den och som de flesta användare använder i sitt dagliga arbete med aktiviteter. Här kan du skriva anteckningar om kunden och aktiviteten.

2. Organisationsloggen - se mer nedan.

3. Detaljer
    Fliken "Detaljer" innehåller alla rutor med information och fält som ska fyllas i, som du var van att se tillsammans med loggen. De har nu en egen flik, och inställningen av denna flik kan ändras av en administratör (se nedan i denna artikel).

4. Skriv I loggboken - se mer om Daglig Användning här

5. Senaste uppdateringar
    Under själva loggfältet kan du se den senaste uppdateringen. Här visas äldre logginmatningar och om något har ändrats på aktiviteten.

I exemplet nedan kan du se att beskrivningen har ändrats förra veckan (från "Glöm inte att ringa Per" till "Ring Per från Jevi"), och i den senaste uppdateringen har datumet ändrats från "05-07-2022" (fältet är överstruket) till "14-07-22".

Dessutom har en av etiketterna ändrats från "Samtal" till "Uppföljning".

Organisationsloggen

Om du byter till fliken Organisationslogg kan du se vissa ändringar som gjorts i själva organisationen - t.ex. om fält har ändrats (inte anpassade fält), om en offert har skapats eller om ett supportärende har skapats.

Här kan du få en fullständig översikt över vad som har hänt på kunden/organisationen, oavsett vilken enhet det gäller.

Kundinformation

På höger sida kan du se kundinformation som namn, adress, webbsida och telefonnummer. Om du vill redigera organisationen eller kontaktpersonen kan du göra det genom att klicka på pennan bredvid namnet.

Dessutom kan du se standardfält som "Ansvarig", "Datum", "Typ" och "Åtgärd", som du också kan ändra här.

Ändra inställningar

Läs mer om hur du kan redigera aktivitetsvyn här.

Videoguide (English)