Alla samlingarSupportmodul
Ny supportmodul - Introduktion

Här får du en introduktion till den nya layouten på support i webCRM

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Välkommen till den nya supportmodulen i webCRM. I den här guiden tar vi dig igenom den nya modulen och alla funktioner och alternativ som följer med den.

Översikten är baserad på bilden nedan. Din inställning kan vara annorlunda med lådor som finns någon annanstans. Det kan dock ändras i inställningen - se dokumentation för Uppsättning av ny supportmodul.

På vänster sida av bilden möts du först av en översikt över de pågående supportärendena i systemet. Dessa sorteras efter användarens egna supportärenden, alla supportärenden, samt ärenden som inte är tilldelade någon ansvarig eller som inte är kopplade till en organisation.

Du kan klicka på de olika kategorierna och du kommer sedan till en lista med dina egna ärenden, alla ärenden och de som inte tilldelats eller inte är kopplade.

Du kan då se allmän information om stödärendet. Du kan själv välja fälten i denna ruta - se dokumentationen för att sätta upp en ny supportmodul.

I exemplet nedan har vi valt att visa vilken huvudprodukt/tjänst ärendet handlar om, ärendets prioritet på en skala från 0 till 3, varifrån supportärendet lämnats/skapats, samt en ev. skäl för att avsluta ärendet.

Du kan se alla anpassade fälter du har om supportärenden här.

Slutligen kommer du till vänster i bilden att ha möjlighet att ladda upp dokument till ärendet och se ärendeloggen för det aktuella supportärendet och för hela organisationen genom att trycka på Organisationshistorik.

I mitten av bilden ser ni själva kommunikationen ang supportärendet samt information/tillval som är bekanta från andra ställen i systemet.

1. Namnet på supportärendet (för att ha möjlighet att ändra detta, ska fältet läggas till som ett anpassad fält)

2. Supportärende-ID/ärendenummer/ärendenummer

3. Deadline för ärendet

4. Tid sedan ärendet skapades

5. Här kan du lägga till supportfallet till dina favoriter och du kommer sedan att kunna hitta det på din favoritikon i menyraden

6. Prenumerera på ärendet och få aviseringar när ändringar görs i ärendet

7. Atgärder kan du välja att flytta supportärendet till en annan organisation, redigera inställningarna (om du är administratör) eller ta bort supportärendet.

8. På knappen Spara sparar du supportärendet och informationen om det. Genom att trycka på pilen bredvid knappen Spara kan du också välja att stänga

9. Växla mellan supportärendena i systemet.

Största delen av supportmodulen visar korrespondensen på supportärendet i fråga.

För att se själva mejlet i ett nytt fönster kan du trycka på den lilla fönsterikonen bredvid varje meddelande i chatten.

Till höger på bilden har du information om organisationen och kontaktpersonen som är knuten till supportärendet. Härifrån kan du skicka vanliga e-postmeddelanden (som inte är kopplade till supportärendet), ringa om du har IP-telefoni uppsatt samt skicka sms till kontaktpersonen.

Under kontaktuppgifterna hittar du alternativen att flytta deadline på supportärendet, samt ändra en eventuell Caseowner (används ej i alla system), Case responsible och Åtgärd.