Alle collectiesWat zijn de annuleringsvoorwaarden?
Mijn workshop is geannuleerd, hoe kies ik een nieuw tijdslot?
Mijn workshop is geannuleerd, hoe kies ik een nieuw tijdslot?

Wat gebeurt er met mijn cadeaubon als mijn workshop wordt geannuleerd?

Laure avatar
Geschreven door Laure
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Omdat je je cadeaubon hebt gebruikt om een boeking te maken voor een specifieke datum, kan deze niet opnieuw worden gebruikt. Maak je geen zorgen over de vervaldatum 🙂.

Je boeking is in de wacht gezet. Deze status is niet tijdelijk. Je kunt de workshop op je eigen tempo opnieuw inplannen. Je hoeft je cadeauboncode niet opnieuw te gebruiken om de boeking te verplaatsen. Ga direct naar je Wecandoo-account onder 'Mijn Workshops': https://wecandoo.com/my-workshops.

Om je workshop te verzetten, volg je deze stappen:

1. Log in op je account door je e-mailadres te gebruiken.

2. Wachtwoord resetten: Als je je wachtwoord bent vergeten, klik je op "Wachtwoord vergeten" om een nieuw wachtwoord in te stellen.

3. Eenmaal ingelogd, klik op je naam rechtsboven om het menu te openen en selecteer "Mijn workshops".

4. Vind je workshop: zoek in de tabel naar je workshop die "in de wacht" staat.

5. Klik op "Mijn reservering vervangen".

6. Je ziet voorgestelde data. Klik gerust op het uitklapmenu om de andere suggesties te bekijken.

7. Selecteer je datum en klik op "Bevestig"

8. Gefeliciteerd! Je hebt je workshop geboekt 😃. Je ontvangt een bevestigingsmail met alle details.

• Zijn er geen data beschikbaar of komt het je niet uit? Je kunt een datum voorstellen aan de vakman door naar de workshoppagina in kwestie te gaan en dan op "bekijk data" te klikken om een "stel een datum voor" link te zien in de rechterbenedenhoek. Je kunt je openstaande reservering ook direct omzetten in een cadeaucode van gelijke waarde. Klik hier om te zien hoe.

• Je kunt je ook aanmelden voor een waarschuwing die je een e-mail zal sturen zodra er nieuwe slots online komen (tot een limiet van 3 herinneringen). van de workshop pagina.

• Er is een limiet van 5 datumverplaatsingen.

Als je vragen hebt, horen we graag van je. Voel je vrij om ons te chatten of stuur een mailtje naar hello@wecandoo.com. We staan altijd klaar om je te helpen!

Tot snel!

Het team van Wecandoo