layout.skip_to_main_content
Alle collectiesWil je een cadeaubon aanbieden?
Ik wil mijn cadeaubon wijzigen en/of downloaden!

Heb je een cadeaubon gekocht en wil je de naam van de koper wijzigen? Zo doe je dat.

Laure avatar
Geschreven door Laure
Deze week bijgewerkt

Of je nu de naam van de koper wilt veranderen of een downloadbare versie van de cadeaubon wilt, volg deze simpele stappen:

• Log in op je Wecandoo-account. Mocht je problemen ondervinden met inloggen, klik dan hier voor hulp

• Ga naar het tabblad "Mijn cadeaus" in je profiel

• Selecteer de cadeaubon: Kies de gewenste cadeaubon. Klik op het pijltje aan de rechterkant van het scherm

• Hier kun je de naam van de koper wijzigen en de aangepaste cadeaubon downloaden om cadeau te doen ✨

Als je een e-mailadres hebt opgegeven voor de ontvanger met een bezorgdatum, ontvangt hij of zij de cadeaubon 's ochtends op de opgegeven datum.

Als je vragen hebt, aarzel dan niet om ons te mailen op hello@wecandoo.com. We staan altijd klaar om je te helpen.

Tot ziens!

Het team van Wecandoo