layout.skip_to_main_content
Alle collectiesMijn reservering boeken en beheren
Hoe zet ik mijn boeking om in een cadeaubon?

Ik heb een boeking gemaakt, maar bij nader inzien wil ik toch een andere workshop volgen: wat moet ik doen?

Lisa Rolland avatar
Geschreven door Lisa Rolland
Deze week bijgewerkt

Je kunt je boeking omzetten in een cadeaubon met dezelfde waarde als de oorspronkelijke workshop, 1 jaar geldig op alle workshops op onze website.

Hoe je je reservering omzet in een cadeaubon:

Log in op je Wecandoo-profiel. Heb je hulp nodig met inloggen? Klik hier voor een artikel om je te helpen.

1. Ga naar "Mijn workshops" en selecteer "Beheer mijn reservering".

2. Klik op de knop "Mijn boeking annuleren". Er verschijnt een venster. Je kunt vervolgens klikken op "Kies een andere workshop".

Het enige wat je hoeft te doen, is op "Bevestigen" te klikken en de cadeaubon wordt direct naar je mailbox gestuurd!

En dat is alles! ✨ Je hebt je boeking omgezet in een cadeaubon. Je ontvangt deze per e-mail en je kunt hem ook vinden in je persoonlijke account, onder het tabblad "Mijn cadeaus".

💲 Deze cadeauboncode werkt zoals tegoedbonnen: als je een goedkopere workshop kiest, kun je het verschil gebruiken voor een toekomstige aankoop; als je een duurdere workshop kiest, moet je het verschil bijbetalen met de betaalmethode van je keuze.

Houd er rekening mee dat de geldigheid van een cadeauboncode eindigt op de datum waarop je de reservering maakt.

Met andere woorden, er is geen probleem als je een workshop boekt die plaatsvindt na de vervaldatum, zolang je de bestelling maar voor die tijd plaatst! 😃

➡️ Let op: het is mogelijk om je reservering om te zetten in een cadeaubon, maar alleen als je dit doet binnen de toegestane tijd, 4 dagen voor aanvang van de workshop. Hetzelfde geldt voor annuleringen, uitstellen en terugbetalingen.

Als je vragen hebt, aarzel dan niet om ons te mailen op hello@wecandoo.com. We staan altijd klaar om je te helpen.

Tot ziens!

Het team van Wecandoo