layout.skip_to_main_content
Download een cadeaubon!

Heb je een specifieke datum geboekt maar wil je toch een leuke cadeaubon geven?

Laure avatar
Geschreven door Laure
Deze week bijgewerkt

Heb je een specifieke datum geboekt maar wil je toch een mooie cadeaubon geven. Download een reserveringscadeaubon! ✨

Hier is de stapsgewijze procedure als je nog geen reservering hebt gemaakt:

1. Selecteer een datum naar keuze

2. Vink de optie "Ik wil deze workshop cadeau doen" aan en vul de benodigde gegevens in:

3. En dat is het! Je hoeft nu alleen je bestelling toe te voegen aan je winkelmandje en te betalen. Je ontvangt een cadeaubon voor je reservering per post.

➡ En dat is alles! Nu hoef je alleen nog maar de bon aan de gelukkige ontvanger te geven.

Hier is de stapsgewijze procedure als je je aankoop wel al hebt gedaan:

1. Ga naar het gedeelte "Mijn Workshops" van je Wecandoo-account

2. Klik op het notitieblok van de betreffende workshop

3. Klik vervolgens op het tabblad cadeaubon downloaden:

4. Vul de naam van de ontvanger in en klik op downloaden!

➡ Het enige wat je nu nog hoeft te doen, is de cadeaubon aan de gelukkige ontvanger geven.

Voor verdere informatie kun je contact met ons opnemen via de chat rechtsonder op deze pagina, of per e-mail op hello@wecandoo.com.

We hopen je snel te zien,

Het Wecandoo-team