layout.skip_to_main_content
Begrijp mijn Wecandoo-account

Lees hier over elke tab op jouw Wecandoo-account

Marie Duplanil avatar
Geschreven door Marie Duplanil
Deze week bijgewerkt

Nu je bent ingelogd op je account, is hier hoe je kunt ontcijferen wat er te vinden is:

1. "Mijn profiel":

Met deze tab kun je je persoonlijke informatie beheren in slechts een paar klikken! E-mail, nieuwsbrief, wachtwoord - hier gebeurt het allemaal.

2. "Mijn favorieten":

De perfecte tab om de workshops te vinden die je in je vorige zoekopdrachten hebt gezien. Alles staat hier!

3. "Mijn workshops":

Hier vind je al je afgelopen en toekomstige workshops. Dit is waar je je workshops kunt beheren: datums wijzigen, annuleren, samenvattingen ophalen zodra de workshop is afgelopen en wanneer deze beschikbaar is. Indien nodig, hier is hoe je je reservering kunt beheren.

4. "Mijn cadeaus":

Hier vind je alle cadeaus die je hebt gekocht en ontvangen! Je kunt de codes vinden, ze opnieuw downloaden indien nodig, evenals valideren en betalen.

5. "Mijn bestellingen":

Al je bestellingen worden hier direct opgeslagen, zodra ze zijn voltooid. Klik op de knop aan de rechterkant van elke bestelling om indien nodig bonnen op te halen en alle bijbehorende details te bekijken.

6. "Doorverwijzing":

De sponsorcode is bedoeld om te delen met je vrienden en familie, zodat zij kunnen profiteren van een voorkeursprijs, en om jou te belonen voor je interesse in en steun voor het ambacht. Je vindt de bijbehorende code hier en kunt je vrienden direct via e-mail uitnodigen!

Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op via onze chatbox of per e-mail op hello@wecandoo.com

Tot snel!

Het Wecandoo-team