layout.skip_to_main_content
Boek een workshop
Marie Duplanil avatar
Geschreven door Marie Duplanil
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Hier ben je dan op onze website, klaar om je volgende workshop te boeken!

1. Ga naar de workshoppagina om de beschikbare data te bekijken en te reserveren.

2. Als je eenmaal op de pagina bent van de workshop waarin je geïnteresseerd bent, vind je alle informatie die je nodig hebt over hoe de workshop wordt gegeven en de expertise die erbij komt kijken.

3. Je kunt op 'reserveer een plaats' klikken om de beschikbaarheid van de artisan te zien:

4. Tot slot, wanneer je een datum selecteert (aarzel niet om op de volgende maanden te klikken), moet je doorgaan naar de betaling om je deelname te valideren.

5. Je kunt een eventuele cadeaubon invoeren in het daarvoor bestemde vakje, linksonder in het overzicht van de bestelling, voordat je betaalt.

6. Je ontvangt dan een bevestigingsmail met praktische informatie, waaronder het adres van de workshop en de contactgegevens van de ambachtsman.

Controleer of je deze bevestigingsmail hebt ontvangen, want hiermee wordt je inschrijving definitief bevestigd! Zonder deze bevestiging wordt je bestelling niet verwerkt.

NB: Als de workshop in kwestie deze boekingsknop niet heeft, komen er binnenkort nieuwe data bij. Elke ambachtsman beheert zijn eigen kalender op basis van zijn beschikbaarheid!

Als je geen datum hebt gevonden, kun je je aanmelden voor de alert. Je ontvangt dan een e-mail zodra er nieuwe plaatsen online zijn! 📧 (met een limiet van 3 herinneringen). Je kunt er ook voor kiezen om op de hoogte te worden gesteld wanneer er plaatsen vrijkomen.

Als de getoonde data je niet uitkomen, kun je een of meer slots aanbieden wanneer de vakman dat voorstelt. Zo zien deze knoppen eruit:

Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op via onze chatbox of per e-mail op hello@wecandoo.com

Tot snel!

Het Wecandoo-team