News
Tidligere artikler
Opdateringer sommer 2020
John Kanding avatar
Skrevet af John Kanding
Opdateret over en uge siden

Nye servere

Der har været en større tilgang af nye kunder, hvilket vi er rigtig glade for.

Med det har vi også kunne se en øget belastning af serverne.

Over sommeren har vi benyttet lejligheden til at udvide server pakken, samt optimere driften.

Bemærk: Generelt verden over er der øget fokus på bekæmpelse af spam, phishing og hacking.

Vores servere bliver jævnligt opdateret med værktøjer til at bekæmpe dette.

Mobil optimeret videoer

XpressU konverterer nu en version af videoer optimeret til mobiler.

Flere rapporterede at nogle modtagere af Præsentationer kunne befinde sig i områder med

lav dækning og endda på mobildata.

Vi sætter stor pris på jeres feedback og rapportering.

Tak for det. Det er alt sammen med til at gøre XpressU til en bedre oplevelse for alle.

Tag fat i os i chatten eller skriv til support@xpressu.dk

Små tilføjelser eller rettelser

Zoom på mobil

Alle har en mobil, og vi har efterhånden vænnet os til at tingene ser en del anderledes ud, grundet den lille plads.Vi har indført Tillad Zoom på mobil for at give modtagerene mulighed for at bruge zoom i deres Præsentation. De vil så kunne zoome på Billeder, PowerPoints og PDF. Du kan under Indstillinger på en Præsentation vælge om brugerne må zoome i den.

Statistik

For at sikre at XpressU viser så nøjagtig statistik, som muligt, tæller det ikke med når du tester dine Spørgeskemaer inde fra XpressU Builder. Du bliver gjort opmærksom på dette.

Eksport af statistik

Eksporter din statistik til brug i andre programmer. F.eks et DashBoard, PowerBI eller andet
XpressU eksporterer også de felter du har valgt under Bruger skal angive

Du finder knappen under Statistik for hver Præsentation

Flere dato intervaller i statistik

Der kan nu trækkes statistik for hele perioden en Præsentation har kørt. Du finder Hele perioden nederst i de forudvalgte perioder