Min konto
Verifikation af midlertidig konto
Henrik avatar
Skrevet af Henrik
Opdateret over en uge siden

Hvis du har ændret i din adresse eller at vi ikke kunne finde dig i CPR registeret under din oprettelse, bliver du tildelt en midlertidig konto. En midlertidig konto skal, ifølge Den danske Spilmyndighed, verificeret inden for 30 dage fra oprettelsen af din konto. Sker dette ikke, bliver kontoen automatisk lukket og kan ikke genåbnes.

Det er ikke muligt at foretage udbetaling fra en konto, der ikke er verificeret. Dette betyder også at en eventuel saldo på kontoen vil gå tabt. Kun tilbageværende indbetalinger vil kunne tilbagebetales, altså penge der ikke har været sat i spil.

Hvis din konto ikke automatisk blev verificeret ved oprettelsen, skal vi bede dig indsende et foto af dit gule sundhedskort til:

Vedhæft venligst kun fotos, taget med digital kamera eller mobil.

Er din konto automatisk blevet lukket, er du velkommen til at kontakte os om, hvilke muligheder du har for at spille videre.