Toewijzen van apparatuur op een Order

Start met toevoegen van apparatuur naar jouw order om je reservingen op te bouwen

Gisteren bijgewerkt

Als je een geserialiseerd product toevoegt op een order, zul je de beschikbaarheid willen controleren voordat je het geserialiseerde artikel selecteert om aan de order toe te voegen.

Zodra je jouw producten hebt toegevoegd, kun je beginnen met het toewijzen van specifieke apparatuur.

Aan de slag

Zodra je producten hebt toevoegd aan jouw order zullen ze als Gereserveerd gemarkeerd worden, wat inhoudt dat de boeking gereflecteerd zal worden in jou product beschikbaarheid om overboekingen van apparatuur te voorkomen. De Gereserveerd status verlangt nog steeds een geserialiseerd artikel op de order.

Om apparatuur toe te wijzen, navigeer naar het kebab-menu op de artikelregel en je zult een drop-down menu zien.

Vanuit dit menu, selecteer Toewijzen op het menu en het volgende scherm zal verschijnen.

Het toewijzen menu zal je Beschikbaar, Verhuurd en Onbeschikbaar voorraadartikelen tonen, om er zeker van te zijn dat je alleen de geserialiseerde bezittingen selecteert die beschikbaar zijn.

Je kunt het Productgroep filter gebruiken om het zoekveld uit te breiden om elk artikel in het product z'n Productgroep te bevatten, bijv. als je wilde dat alle gravers getoond werden en niet alleen de 1.5 ton gravers dan zet je dit op Ja en maak je het zoekveld leeg.

Je kunt artikelen verbergen die momenteel onbeschikbaar zijn door de instelling op Niet-beschikbaar uitsluiten op Ja te zetten.

Om het artikel te selecteren, verzet Toewijzen op JA en selecteer de groene OK knop om dit artikel toe te voegen aan de order.

Verkeerd artikel?

Als je het verkeerde artikel hebt geselecteerd of je moet het artikel wijzigen alvorens je de apparatuur uit huur boekt, klik je op het menu en selecteer je de terugdraaien optie.

Je kunt dan het product terugdraaien naar gereserveerd en een ander geserialiseerd artikel toewijzen.

Wil je meer te weten komen? Start een conversatie met behulp van de blauwe help ballon rechtsonder in de hoek van jouw systeem.