Bladwijzers

Gebruik bladwijzers om eenvoudig terug te keren naar jouw favoriete pagina's

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als je merkt dat je regelmatig bepaalde pagina's gebruikt in OnRent, zoals het creëren van nieuwe orders, controleren van product beschikbaarheid of draaien van rapporten dan zijn bladwijzers een geweldige manier van het bewaren van pagina's, zodat je niet door de navigatieschermen hoeft te klikken om er te komen.

Aan de slag

Als je op de verhuurafdeling werkt, dan zul je waarschijnlijk veel orders creëren, in plaats van door het gebruikelijke proces te gaan van het gaan door Orders in de navigatiebalk > Orders > Order toevoegen, kun je klikken op het ster icoon rechtsbovenin van het Order toevoegen scherm en dit zal het icoon blauw markeren en het opslaan in jouw bladwijzers.

Om opnieuw toegang te krijgen tot dit scherm, hoef je alleen maar te klikken op 'Bookmarks' in het navigatiemenu en dan op de bladwijzer die je wilt, wat je een paar klikken bespaart!

Je kunt dit doen vanuit de meeste schermen in OnRent, waar dan ook je het ster icoon ziet in de rechter bovenhoek.

Er is ook een sectie voor Recentelijk bekeken schermen, wat geweldig is om terug te keren naar een pagina waar je zojuist bent geweest.

Verwijderen van een bladwijzer

Als je af wilt van een bladwijzer, klik je op het blauwe ster icoon op de gebladwijzerde pagina of klik op de Bewerk link in de bookmark popup > klik op het X icoon van diegene die je wilt verwijderen. | If you want to get rid of a bookmark, either click the blue star icon on the bookmarked page or click the Edit link on the bookmark popup > click the X icon on the one you want to delete.

Als je enige assistentie nodig hebt helpen we je graag! Begin een conversatie met gebruik van de blauwe hulp ballon in de hoek rechtsonder van jouw systeem.