In dit artikel bespreken we hoe je diverse kleuren kunt toekennen aan afspraken in de agenda.

Waar kan ik instellen hoe de kleuren in mijn agenda worden weergegeven?

Via Account > Profiel kun je (onder het tabje " Overig") instellen hoe de kleuren in de agenda worden bepaald. Je kunt hier kiezen uit twee opties:

1. Kleur instellen o.b.v. voorkeur voor medewerker: hierbij kun je twee kleuren kiezen; een kleur voor wanneer een klant voorkeur heeft voor een specifieke medewerker en een kleur voor wanneer de klant geen voorkeur aangeeft.

2. Kleur instellen o.b.v. service: de kleur die toegekend is aan de behandeling zal zichtbaar worden in de agenda (zie onderstaande afbeelding).

Heb je vragen over de software? Neem dan contact op met het team van Aimy.