Feestdagen opvoeren in agenda
Daan avatar
Geschreven door Daan
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In Aimy kun je feestdagen (of andere gesloten dagen) toevoegen aan het profiel van jouw salon. De agenda van de medewerkers wordt op deze dagen direct geblokt, zodat klanten geen afspraken zullen boeken op dagen dat jouw salon gesloten is. In dit artikel behandelen we waar en hoe je dit kunt instellen.

Waar kan ik feestdagen opvoeren voor mijn salon?

Je kunt feest- of andere gesloten dagen toevoegen aan jouw salon profiel via Account > Profiel onder het tabje “Gesloten”.

Hoe kan ik feestdagen opvoeren voor mijn salon?

Om een feestdag toe te voegen aan jouw salon, klik je rechts op de “+ voeg dag toe” button. Onderstaande pop-up zal dan verschijnen. Hier kun je een beschrijving van de feestdag invullen (bijv. “Pasen”) en kun je de dag aangeven. Vervolgens klik je op “Toevoegen” en de feestdag wordt toegevoegd aan de agenda van jouw medewerkers.

Heb je vragen over de software? Neem dan contact op met het team van Aimy.