In dit artikel behandelen we de snelkoppeling om snel een gat in de agenda te vinden.

Hoe kan ik gebruik maken van deze snelkoppeling?

De snelkoppeling kan gebruikt worden door op de naam van een medewerker te klikken in de agenda. (Let op; dit kan alleen op desktop en Ipad). Op het moment dat je op de naam klikt opent de snelkoppeling.

Hoe kan ik snel een gaatje vinden?

1. Klik op de naam van de medewerker

2. Selecteer de service (hier kan je slechts 1 behandeling selecteren)

3. Alle tijdsloten in de agenda die beschikbaar zijn voor de medewerker en behandeling worden zichtbaar

4. Door op een tijdslot te klikken ga je direct naar het stuk in de agenda waar een gaatje is

Video gebruik maken van de snelkoppeling om snel gaten te vinden