Accountinstellingen
Snelkoppeling Aimy aanmaken
Floortje avatar
Geschreven door Floortje
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In dit artikel zullen we uitleggen hoe je een snelkoppeling kunt aanmaken voor Aimy. Het is hierbij belangrijk dat je het inlogscherm van Aimy als link gebruikt (https://app2.meetaimy.com/login) en niet een link van aan pagina in de software ná het inloggen. Op deze manier log je altijd in in de nieuwste versie van Aimy.

Snelkoppeling op bureaublad (Windows)

• Kopieer het adres van de inlogpagina hierboven en ga naar het Bureaublad (Ctrl+C).

• Klik met de rechtermuisknop op een lege plek. Klik op Nieuw > Snelkoppeling.

• Klik op de lege ruimte bij ‘Geef de locatie van het item op’ en plak hier de link (Ctrl+V).

• Klik op Volgende.

• Pas eventueel de naam aan en klik op Voltooien. De snelkoppeling is nu aangemaakt op het Bureaublad.

Snelkoppeling op bureaublad (Mac)

• Open Google Chrome en ga naar https://app2.meetaimy.com/login.

• Klik in de adresbalk en houd de linkermuisknop ingedrukt terwijl u de url (het webadres) naar het Bureaublad sleept.

• Laat de muisknop los. De snelkoppeling is nu aangemaakt op het Bureaublad.

Bladwijzer (favoriet) aanmaken in Google Chrome

• Open Google Chrome en ga naar https://app2.meetaimy.com/login.

• Klik rechtsboven op de drie puntjes.

• Ga naar Bladwijzers en zorg er voor de Bookmarkbalk tonen is geselecteerd. Selecteer Bookmark toevoegen voor dit tabblad.

• Klik op "Voltooien". De bladwijzer is nu aangemaakt in de bladwijzerbalk.

Snelkoppeling op beginscherm (Iphone)

• Open Safari en ga naar https://app2.meetaimy.com/login.

• Selecteer het Delen-icoontje onderin het scherm (middelste icoontje met vierkant en pijltje).

• Selecteer de optie Zet op beginscherm. Geef je icoontje een (korte) naam.

• Selecteer Voeg toe. De snelkoppeling is nu aangemaakt op je beginscherm.

Snelkoppeling op beginscherm (Android)

• Open Google Chrome en ga naar https://app2.meetaimy.com/login.

• Klik rechtsboven op de drie puntjes.

• Selecteer de optie Toevoegen aan startscherm. Geef je icoontje een (korte) naam.

• Selecteer Toevoegen. De snelkoppeling is nu aangemaakt op je beginscherm.

Heb je vragen over de software? Neem dan contact op met het team van Aimy.