Boekingen updates

In dit artikel leggen we jullie uit waar je de laatste updates rondom online boekingen en annuleringen kunt vinden.

Floortje avatar
Geschreven door Floortje
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Waar kan ik de pop-up terugvinden?

Je kunt de pop-up voor updates in de agenda terugvinden rechtsboven in het scherm onder het vierde icoontje (op mobiel onder het kopje "Acties").

Voor welke informatie komt er een update binnen?

In de pop-up worden updates getoond voor nieuwe online boekingen en voor annuleringen vanuit de klant. Nieuwe updates komen altijd bovenaan te staan, zodat jij snel de nieuwste ontwikkelen kunt inzien. Online boekingen worden aangegeven met het groene "+"-icoontje en annuleringen met een rood "x"-icoontje. Ook kun je bovenin de meldingen filteren op medewerker.