Opstarttraining - Introductie

Wat kan ik van deze gratis opstarttraining verwachten?

Josha avatar
Geschreven door Josha
Meer dan een week geleden bijgewerkt

bij de Online opstarttraining van Basicly.

Een goed begin is het halve werk. Daarom bieden we jou deze Basicly Opstarttraining aan. Na het doorlopen van een aantal stappen heb jij de kennis en vaardigheden in huis om met Basicly te starten.

Hieronder geven we je graag een beetje context.

• Wanneer doe ik deze training?
    Deze training is bedoeld voor startende gebruikers. Is Basicly nieuw voor jou? Dan is deze training perfect. De training kun je ook als naslagwerk gebruiken.

• Hoe lang ben ik met deze training bezig?
    Iedereen is anders en stapt in op een ander niveau. Een schatting? Alle onderdelen samen duren ongeveer 1,5 tot 3 uur.

• Is deze training verplicht?
    Nee hoor, deze training is niet verplicht. Wanneer je deze training doorloopt, zul je zien dat het gebruik van Basicly je gemakkelijker afgaat.

• Hoe doorloop ik deze training?
    Doorloop de training op een manier die bij je past. Dit kan chronologisch zijn (van fase 1 tot en met fase 3). Je mag er ook bepaalde onderdelen uitkiezen die jou het meest relevant lijken. Schroom dus niet om bepaalde stappen over te slaan wanneer deze voor jou vanzelfsprekend zijn. Ben je redelijk digitaal vaardig? Sla fase 1 dan over.

• Met welk 'apparaat' kan ik deze training doen?
    De training is te volgen op ieder apparaat zoals een iPad, computer of een laptop.

• Wat doe ik als ik feedback heb?
    Onderaan elke stap kun je één van de emoji's aanklikken. Op basis van deze feedback kunnen wij de training aanpassen en verduidelijken.

Goed.. heb je koffie/thee en snacks bij de hand? Ben je naar de wc geweest? Heb je je mouwen opgestroopt?

Klaar voor de start?! Af!