Alle samlingerIndstillinger
Hvordan finder jeg mit brugernavn på Bookmate?
J
Skrevet af Julia
Opdateret over en uge siden

På hjemmesiden:

1. Log på din konto. Gå til Bookmate.com> Klik på Log på i det øverste hjørne til højre på skærmen> Vælg en login-mulighed (E-mail, Facebook, Twitter eller Google)

2. Hold markøren over din avatar (det runde ikon i det øverste hjørne til højre)

3. Vælg Indstillinger

4. Scroll en smule ned - her vil dit Bookmate-brugernavn (login) fremgå i feltet "Login" i dine indstillinger.

I Android-appen:

1. Log ind på din konto i appen: Åbn appen og vælg en login-mulighed (E-mail, Facebook, Twitter eller Google)

2. Klik på din avatar - det runde ikon i det øverste hjørne til højre på skærmen

3. Tryk på Se profil

4. Dit Bookmate-brugernavn (login) vil fremgå efter @-tegnet

I iOS-appen:

1. Log ind på din konto i appen: Åbn appen og vælg en login-mulighed (E-mail, Facebook, Twitter eller Google)

2. Tryk på din avatar - det runde ikon i det øverste højre hjørne på skærmen

3. Tryk på Se profil

4. Dit Bookmate-brugernavn (login) vil fremgå efter @-tegnet