Alle samlingerAbonnement
Hvordan ændrer jeg mine kortoplysninger?
J
Skrevet af Julia
Opdateret over en uge siden

Først og fremmest skal du finde ud af, hvordan du betaler for dit abonnement - det er enten via App Store, Google Play eller på hjemmesiden.

Hvis du har købt et abonnement i App Store, kan du ændre dine kortoplysninger i dine indstillinger til Apple-id

Hvis du har købt dit abonnement via Google Play i Android-appen, kan du ændre dine kortoplysninger i indstillingerne i Play Butik.

Hvis du har købt dit abonnement på vores hjemmeside eller i Android-appen (ikke via Google Play), kan du ændre dine kortoplysninger under indstillinger på din Bookmate-konto:

1. Log ind på din konto (hvis du bruger Android- eller iOS-appen, så klik på "Administrer abonnement" - her bliver du automatisk omdirigeret til Bookmate-hjemmesiden)

2. Hold markøren over din avatar (det runde ikon i det øverste højre hjørne)

3. Vælg "Anministrer abonnement"

4. Tryk eller klik på "Administrer" ved det abonnement, du ønsker at ændre betalingsoplysninger på

5. Tryk eller klik på blyant-ikonet

6. Indsæt kortoplysningerne og klik på "Gem"

Når du har gjort det, vil dine betalingsoplysningerne blive opdateret og gemt på din konto.