Alle samlingerAbonnement
Kan jeg prøve at læse og lytte til bøger på Bookmate gratis?
Kan jeg prøve at læse og lytte til bøger på Bookmate gratis?
J
Skrevet af Julia
Opdateret over en uge siden

Bookmate har tusindvis af gratis bøger og podcasts. Hvis du gerne vil læse eller lytte til en bog, som er tilgængelig for betalende abonnenter, kan du prøve en gratis testperiode.

På hjemmesiden:

1. Tilmeld dig eller log ind på din konto på vores hjemmeside:

Gå til bookmate.com> Klik på 7 dage gratis eller Log på i det øverste højre hjørne på skærmen> Vælg en login-mulighed (E-mail, Facebook, Twitter eller Google)

2. Klik på 7 dage gratis

3. Indtast dine kortoplysninger

4. Klik eller tryk på Abonner

I appen:

1. Log ind på din konto i appen: Åbn appen og vælg en login-mulighed (E-mail, Facebook, Twitter eller Google)

2. Tryk på din avatar - det runde ikon i det øverste højre hjørne på skærmen

3. Tryk på Køb abonnement

4. Vælg en betalingsmetode

Når du har gjort det, kan du læse og lytte til alle de bøger, der er tilgængelige i Bookmate-biblioteket.

Husk: Denne testperiode kan du kun afprøve én gang. Dit abonnement vil automatisk blive fornyet til fuld pris, når den gratis testperiode er ovre. Du kan administrere dit abonnement og finde den næste faktureringsdato i feltet Anministrer abonnement på vores hjemmeside eller i dine indstillinger for Apple-id eller Google Play (hvis altså du har tilmeldt din den gratis prøveperiode via App Store eller Google Play).

Hvis muligheden for at tilmelde dig en gratis prøveperiode ikke dukker op, når du har logget ind på din konto, betyder det, at prøveperioden ikke er tilgængelig for dig, fordi du allerede har haft et abonnement eller har været tilmeldt den gratis prøveperiode tidligere.