Alle samlingerIndstillinger
Hvordan sletter jeg min Bookmate-konto?
J
Skrevet af Julia
Opdateret over en uge siden

Du kan slette din konto permant på vores hjemmeside.

1. Log ind på den konto, du ønsker at slette: Gå til bookmate.com> Click på Log på i det øverste højre hjørne på skærmen> Vælg en login-mulighed (E-mail, Facebook, Twitter eller Google)

2. Hold markøren over din avatar (det runde ikon i det øverste højre hjørne)

3. Vælg Indstillinger

4. Scroll en smule ned og tryk på Slet konto

5. Indtast din adgangskode og (det er valgfrit) en årsag til, at du ønsker at slette din konto.

6. Klik eller tryk på Slet

Når du har trykket Slet, fjerner vi alle data, der kan associeres med din konto.

Hvis du har tegnet abonnement på Bookmate gennem en anden service - som del af en fordelspakke eller lignende - skal du være opmærksom på, at der kan gælde særlige regler for administration af abonnement, opsigelse mm. Kontakt supporten, hvis du er i tvivl.

Du behøver ikke at slette din konto, selvom du stopper med at betale for Bookmate. Du behøver blot at annullere dit abonnement. På den måde vil du stadig have mulighed for at læse og lytte til gratis bøger, samt have adgang til citater, vurderinger og boghylder.

Husk: Hvis du har flere konti, og du gerne vil have dem alle slettet, skal du slette hver af dem separat.