Alle samlingerAbonnement
Hvad er Bookmate og hvorfor skal jeg betale for et abonnement?
Hvad er Bookmate og hvorfor skal jeg betale for et abonnement?
J
Skrevet af Julia
Opdateret over en uge siden

Bookmate opfatter sig selv som et økosystem, der forbinder læsere, forfattere, forlag og de mange andre aktører, der er en del af bogindustrien.

Derfor sikrer vi os også, at prisen, der betales for et abonnement, bliver delt mellem os som distributør og rettighedshaverne. Rettighedshaverne betaler royalties til forfattere og alle andre, der har arbejdet på de bøger, du læser og lytter til. På den måde er du med til at støtte de forfattere, du godt kan lide.

Vi arbejder konstant på at udvikle og opdatere vores produkt, så det bliver sjovere og bedre for både vores brugere og samarbejdspartnere. Når du betaler for et abonnement hos Bookmate, er du dermed også med til at støtte det, vi gør, og det er vi meget taknemmelige for.