Alle samlingerAbonnement
Hvordan aktiverer jeg en kampagnekode, når jeg endnu ikke har en konto på Bookmate?
Hvordan aktiverer jeg en kampagnekode, når jeg endnu ikke har en konto på Bookmate?
J
Skrevet af Julia
Opdateret over en uge siden

1. Følg det link som blev givet i forbindelse med et tilbud eller en kampagne. Kampagnekoden vil højst sandsynligt være fyldt ud i forvejen på siden. Hvis du ikke har et sådant link, så klik her https://bookmate.com/code og indtast din kampagnekode manuelt

2. Klik på knappen "Aktiver kampagnekode".

3. Opret din Bookmate-konto som beskrevet, så du ikke mister adgang til fremtidige bøger og lydbøger

4. Giv dine betalingsoplysninger, hvis det fremgår. Bookmate skal kun bruge dine betalingsoplysninger i den slags sager, hvor kampagnens vilkår og betingelser beskriver, at du på et givent tidspunkt skal betale for dit fremtidige abonnement (f.eks. når prøveperioden er slut).

5. Download appen, log på med din helt nye konto og kom godt i gang med at læse og lytte til bøger!