Alle samlingerIndstillinger
Hvordan uploader jeg en bog på Bookmate?
J
Skrevet af Julia
Opdateret over en uge siden

På Bookmate kan du uploade bøger i formaterne EPUB og FB2. Du kan uploade din bog via hjemmesiden eller i appen. De bøger du uploader kan du finde under "Mine bøger" indenfor nogle få minutter. Disse bøger vil kun være tilgængelige for dig, og andre Bookmate-brugere har dermed ikke adgang til bøger, du uploader.

Bookmate er ikke ansvarlig for kvaliteten af de bøger, som du selv uploader. Hvis der er noget galt med en bog, som du selv har uploadet (f.eks. at dele af teksten mangler, forkert oversættelse, osv.), kan vi ikke fikse problemet med bogen for dig.

På hjemmesiden

1. Gå til 'Mine bøger"

2. Klik på "Overfør en bog" eller gå til bookmate.com/upload

3. Vælg en eller flere bøger, som du ønsker at uploade

4. Klik på "Tilføj bog"

På Android

I appen

1. Åbn appen

2. Gå til 'Mine bøger"

3. Tryk på "Upload gratis" i bunden af skærmen

4. Vælg en eller flere bøger, som du ønsker at uploade

Udenfor appen

1. Vælg den bog du ønsker at uploade

2. Tryk på den og vælg "Åbn med Bookmate"

På iOS

I appen

1. Åbn appen

2. Gå til 'Mine bøger"

3. Tryk på "Upload gratis" i bunden af skærmen

4. Vælg en eller flere bøger, som du ønsker at uploade

Udenfor appen

1. Vælg den bog du ønsker at uploade

2. Tryk på filen og vælg "Del"

3. Tryk på "Mere" i menuen

4. Vælg Bookmate-appen