Instructeurs toevoegen

In dit artikel leggen we uit hoe u een instructeur toevoegt.

Kevin Bagayoko avatar
Geschreven door Kevin Bagayoko
Meer dan een week geleden bijgewerkt

INTRO

Binnen uw Back Office zijn instructeurs- en medewerkersaccounts van elkaar gescheiden. Een instructeursaccount heeft toegang tot eigen informatie, zoals beschikbaarheid, payroll en presentielijsten voor zijn of haar activiteiten. Medewerkers kunnen, afhankelijk van hun rol en bevoegdheden, met hun account vrijwel ieder tabblad of iedere functie bekijken.

Stap 1: instructeurs aanmaken.

Ga naar "Mijn studio" > klik op "Instructeurs > en klik op "Een instructeur toevoegen".

Vervolgens zijn er twee mogelijkheden:

1. Als het e-mailadres van de instructeur al in uw gegevensbestand staat, maken we automatisch een instructeursaccount met dit e-mailadres aan.

2. Een e-mailadres dient handmatig toe te worden gevoegd voor instructeursaccount die nog niet in uw gegevensbestand staan.

Stap 2: toegang beheren

Na het aanmaken van een instructeursaccount dienen de inloggegevens geverifieerd te worden om de veiligheid te waarborgen.

1. Website: ga naar "Instellingen" > "Medewerkers" > en configureer de rol en bevoegdheden van de persoon/afdelingen. Meer informatie: https://intercom.help/bsporthelpcenter/nl/articles/3324619.

2. App: instructeurs moeten eerst een nieuw wachtwoord met het bestaande e-mailadres aanmaken, indien zij nog geen BSPORT instructeursaccount hebben. Meer informatie: https://intercom.help/bsport-helpcenter/nl/articles/3324619.