Alle collectiesInstellingenMedewerkers
Het wachtwoord van een medewerkersaccount wijzigen

Met deze training kunt u het wachtwoord van een medewerkersaccount wijzigen.

Justin Schotte avatar
Geschreven door Justin Schotte
Meer dan een week geleden bijgewerkt

1e optie: Het e-mailadres van de medewerkersaccount is een echt emailadres.

U moet gewoon op "Wachtwoord vergeten" klikken wanneer u inlogt en dan de instructies volgen om het wachtwoord te veranderen.

2e optie: Het emailadres van het medewerkersaccount is geen echt emailadres.

Ga op het bsport-platform naar Instellingen > Personeel > Personeelsaccount verwijderen door op de " - " te klikken.

U kunt het medewerkersaccount gemakkelijk opnieuw aanmaken met de knop "Personeel toevoegen", maar houd er rekening mee dat zelfs als u de vorige verwijdert, het gebruikte emailadres in onze interne database wordt bewaard en dat hetzelfde emailadres niet beschikbaar is om voor een ander account te worden gebruikt. Als u per se hetzelfde emailadres wilt gebruiken als voorheen, raden wij u aan contact op te nemen met uw accountmanager om het opnieuw in te stellen als een nieuw account.

Anders moet u een nieuw medewerkersaccount aanmaken met een ander emailadres. Om het proces te vergemakkelijken en misschien een systeem in te voeren, raden wij u aan hetzelfde e-mailadres te gebruiken en een cijfer of een letter aan het einde toe te voegen. Als u bijvoorbeeld eerst het e-mailadres dummy@studio.com gebruikte, kunt u bij het aanmaken van een nieuwe personeelsaccount dummy1@studio.com of dummya@studio.com gebruiken.
Op die manier kunt u, als u het wachtwoord van een personeelsaccount opnieuw moet instellen, dit in een minuut regelen.