Leden
Je wachtwoord wijzigen (voor leden)

In dit artikel wordt uitgelegd hoe leden hun wachtwoord kunnen wijzigen.

Noah Weijel avatar
Geschreven door Noah Weijel
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Optie 1: Vanaf de Marketplace

Klik op de hoofdpagina van de bsport backoffice op "Wachtwoord vergeten?

E-mailadres invullen > ok

Je kunt ook rechtstreeks naar deze pagina gaan door op de volgende link te klikken: https://backoffice.bsport.io/login/reset_password?

Optie 2: Vanuit de app

Klik op Heb je al een account? Aanmelden

Klik vervolgens op ''Wachtwoord vergeten? > Voer uw e-mailadres in

Er wordt een e-mail naar je e-mailadres gestuurd om je wachtwoord te wijzigen.