Leden
Abonnementen beheren

In dit artikel leggen we uit

Kevin Bagayoko avatar
Geschreven door Kevin Bagayoko
Meer dan een week geleden bijgewerkt

INTRO

Via uw Back Office heeft u meerdere opties om leden te abonneren.

Optie 1:

Ga naar "Producten" > "Abonnementen" > klik op "+" > gebruik de zoekbalk om het juiste lid op te zoeken > klik op het juiste ledenprofiel > en voer eventuele betaalgegevens in.

Optie 2

Zoek de naam van het lid op via de zoekbalk > klik op het juiste profiel > klik op "Abonneren" > selecteer een bestaand abonnement of maak een nieuw abonnement aan > en voer eventuele betaalgegevens in.

VOLTOOID!