Producten
Leskaarten
Aangeschafte leskaarten beheren

In dit artikel leggen we uit hoe u aangeschafte leskaarten van leden kunt inzien en wijzigen.

Kevin Bagayoko avatar
Geschreven door Kevin Bagayoko
Meer dan een week geleden bijgewerkt

INTRO

Het kan voorkomen dat u handmatig informatie moet bewerken. Misschien heeft een lid door overmacht niet op tijd kunnen annuleren en wilt u een extra krediet op zijn/haar leskaart zetten of wilt u een leskaart blokkeren in verband met een betaling die meermaals is mislukt.

Optie 1: kredieten toevoegen of verwijderen.

Log in op uw Back Office > voer de naam van de lid in op de zoekbalk > klik op het ledenprofiel > ga naar "Leskaarten" > en klik op "+1" (krediet toevoegen) of "-1" (krediet verwijderen). Het maximaal aantal kredieten kan niet overschreden worden, dus 12/10 kredieten is niet mogelijk.

Optie 2: leskaarten blokkeren.

Op hetzelfde scherm kunt u ook een leskaart blokkeren.

VOLTOOID!