FAQ | Leden
Online lessen volgen

In dit artikel leggen we u uit hoe u gemakkelijk meedoet aan uw gereserveerde online activiteiten

salesteam avatar
Geschreven door salesteam
Meer dan een week geleden bijgewerkt

INTRO

Heeft u een online les gereserveerd en lukt het niet om mee te doen? Volg dan de onderstaande stappen.

Stap 1: log in op uw BSPORT-account

Op uw e-mailadres heeft u 15 minuten voor het begin van de les een herinnering ontvangen, maar u kunt ook inloggen op uw account om uw reserveringen te bekijken. Dit kan op ieder apparaat, maar we raden wel een laptop of computer aan.

Stap 2: meedoen aan de livestream.

Klik op de knop "Online les openen" zodra u binnen uw account bent en wacht tot de instructeur de livestream begint.