Alle collectiesInstellingenWachtlijst
Wachtlijsten configureren

In dit artikel leggen we uit hoe de wachtlijst werkt.

Kevin Bagayoko avatar
Geschreven door Kevin Bagayoko
Meer dan een week geleden bijgewerkt

INTRO

U kunt wachtlijsten geheel personaliseren aan de hand van de onderstaande opties.

Stap 1: wachtlijsten configureren.

Ga naar “Instellingen” > “Wachtlijsten” > en personaliseer de configuratie.

Het gehele formulier bestaat uit verschillende opties.

• Beschikbare plaatsen reserveren voor leden die op de wachtlijst staan: activeer deze optie om de exclusiviteit te beheren.

Stap 2: type wachtlijsten.

Het systeem ondersteunt twee type wachtlijsten

1. Eén voor één

1. Automatische afmelding van de wachtlijst: selecteer hoeveel berichten de eerstvolgende persoon op de wachtlijst ontvangt vóór zijn/haar plaats vergaat.

2. Automatisch de kaart van een lid in rekening brengen zodra er een plaats vrij komt: activeer dit om een geldig product van de eerstvolgende persoon automatisch te belasten en in te schrijven.

3. Het automatisch reserveren alleen voltooien als de sessie plaatsvindt in minder dan: in verlenging van de vorige optie kunt u aangeven tot wanneer u deze automatische belasting wilt implementeren.

4. Eenvoudig beheer: geef aan hoeveel minuten een wachtende heeft voordat zijn/haar voorrangsplaats vergaat.

5. Intelligent beheer: geef aan hoeveel % van de overige minuten een wachtende heeft voordat zijn/haar voorrangsplaats vergaat.

2. Wie het eerst komt, het eerst maalt

1. Er zijn geen verdere opties om te personaliseren.

VOLTOOID!