Leden
Een afspraakkarten tussen twee leden delen

Met dit artikel zal u leren hoe een afspraakkart tussen twee leden te delen.

Kevin Bagayoko avatar
Geschreven door Kevin Bagayoko
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Bij voorbeeld : een lid A wilt een afpsraakkaart voor een 50€ massage aanbieden aan een lid B.

Stap 1 : Factureer het lid A.

Zoek zijn/haar naam in de zoekbalk > Klik op "In rekening brengen" rechtsonder in het scherm.

Selecteer de afspraakkaart > "Toevoegen aan factuur".

Klik op "Factureren" en kies de factuurdatum > "Bevestingen".

Klik op "Incassen" en kies de betaalmethode.

Stap 2 : Een relatie aanmaken.

Hier zullen we een relatie aanmeken tussen het lid A dat we hebben gefactureerd en het lid B dat zal het cadeau krijgen.

In het profiel van het lid, "Relaties" > "Een relatie toevoegen".

Zoek het naam van het lid B in de zoekbalk en klik erop.

Definieer de relatie tussen de twee leden > "Opslaan".

Stap 3 : De afspraakkaart delen.

Nog in de tabblad "Relaties" van het lid A, klik op die nieuw relatie > "Een afspraakkaart delen".

Kies de afspraakkaart > "Deel".