Agenda
Periodieke sessies toevoegen

In dit artikel leggen we u uit hoe hoe u een terugkerende sessies kunt aanmaken.

Kevin Bagayoko avatar
Geschreven door Kevin Bagayoko
Meer dan een week geleden bijgewerkt

INTRO

Gebruik periodieke sessies om gemakkelijk uw agenda voor de komende periode op te vullen.

Stap 1: groepsactiviteiten toevoegen.

Lees het beknopte artikel van de onderstaande knop over het beheer van uw groepsactiviteiten.

Stap 2: sessies toevoegen.

Zie meer gedetailleerd informatie over het beheren van sessies.

Het is belangrijk dat u onder "Tijd en datum" > "Frequentie" > "Wekelijks" selecteert om het meerdaagse menu te activeren. Voeg bijvoorbeeld toe dat u de sessie iedere maandag, woensdag en donderdag van 19:00 tot 20:15 wilt aanmaken tot en met 26 juli 2025.

VOLTOOID!

Zodra u de overige velden invult kunt u het formulier opslaan en is deze stap afgerond.