FAQ | Leden
Voor de eerste keer op het Bsport app inloggen

Het doel van dit artikel is om u te leren hoe voor de eerste keer te inloggen op de Bsport app.

Kevin Bagayoko avatar
Geschreven door Kevin Bagayoko
Meer dan een week geleden bijgewerkt

1e Optie : Uw club heeft uw Bsport account aangemaakt marar u heeft nog geen wachtwoord.

Open de Bsport app > Kies "Inloggen" > "Lid".

Kies "Inloggen" > "Ik ben mijn wachtwoord vergeten".

Schrijf het email e-mailadres gerbuikt door uw club > Klik op "Stuur de link om je wachtwoord te herstellen".

U zal dan een e-mail met een reset-link kirjgen.

Als u op deze link klikt, wordt u doorgestuurd naar de onderstaande pagina.

Schrijf uw nieuwe wachtwoord > Bevestig de wachtwoord > Klik op "OK".

U kan nu die wachtwoord gebruiken door op de app te inloggen.

2e Optie : U wilt een Bsport account aanmaken.

Open de Bsport app > Kies "Inloggen" > "Lid".

Kies '"Inschrijven" > Scrijf uw e-mailadres en wachtwoord > Klik op "Volgende".

Vul deze informatie in :

• Voornaam en familienaam

• Geslacht

• Geboortedatum

• Telefoonnummer (optioneel)

• Adres (optioneel)

Klik op "Volgende". U bent nu ingelogd als lid.