Gepersonaliseerde app activeren

In dit artikel leggen we u uit hoe u een gepersonaliseerde app kunt aanvragen.

salesteam avatar
Geschreven door salesteam
Meer dan een week geleden bijgewerkt

INTRO

Een app in eigen huisstijl is beschikbaar voor apparaten met de Apple App Store (iOS) en Google Play Store (Android). Zo'n app is niet alleen een geweldige toevoeging voor uw merkbeleving, omdat het volledig in uw eigen kleuren, met eigen logo en beschrijving is, maar u én uw leden genieten ook van een reeks extra functies en voordelen.

Zie hier een aantal voorbeelden van de weergave: