Agenda
Urenregistratie activeren

In dit artikel leggen we u uit hoe u de werktijd van medewerkers kunt volgen met behulp van het systeem voor in- en uitklokken.

salesteam avatar
Geschreven door salesteam
Meer dan een week geleden bijgewerkt

INTRO

Urenregistratie is een handig hulpmiddel voor uw onderneming om de gedraaide diensten en werkuren van uw medewerkers te digitaliseren.

INSTELLINGEN

Volg de onderstaande stappen om een dienst te beginnen en de specifieke instellingen te configureren.

Stap 1: Inklokken

Na het inloggen kun je op het stopwatch-icoon drukken om de pop-up te activeren.

Stap 2: Uitklokken

Zodra u ingeklokt bent kunt u op hetzelfde stopwatch-icoon klikken om ook uit te klokken.

Urenregistratie, inklokken en uitklokken kan ook voor een medewerker gebeuren. Volg dezelfde stappen als hierboven, maar gebruik de onderstaande knoppen:

• Inklokken voor een medewerker

• Uitklokken voor een medewerker

Stap 3: Live overzichten en geschiedenis.

Ga naar Betalingen > en klik op Urenregistratie. Vervolgens heeft u de twee relevante tabbladen.

1. Real-time: dit is een overzicht van alle actuele medewerkers en hun in- en uitklok status.

2. Geschiedenis: dit is een overzicht van alle voorheen geregistreerde werktijden van alle medewerkers. Deze informatie is beschikbaar voor Excel-downloads.

Stap 4: Toegang tot urenregistratie berheren.

Ga naar Instellingen > Medewerkers > Een rol toevoegen > Navigatiemenu > Betalingen > Urenregistratie.

Vervolgens kunt u een of alle 3 opties selecteren of deselecteren:

1. Inklokken (zelfstandig): de medewerker kan alleen eigen uren registreren.

2. Inklokken (voor een medewerker): de medewerker kan eigen uren en uren van anderen registreren.

3. Geschiedenis van de urenregistratie: de medewerker heeft toegang tot het subtabblad Urenregistratie met de actuele informatie en gebruikersgeschiedenis.

VOLTOOID!