Leden
Hoe kan ik controleren waarom een lid zich niet kan registreren voor een activiteit?
Hoe kan ik controleren waarom een lid zich niet kan registreren voor een activiteit?

Dit artikel laat zien hoe je kunt controleren waarom een lid zich niet kan registreren voor een sessie met de leskaart die hij heeft.

Noah Weijel avatar
Geschreven door Noah Weijel
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Stap 1: Kies de sessie waarvoor het lid zich wil inschrijven

Laten we het voorbeeld nemen van een lid dat zich wil inschrijven voor de Vinyasa sessie.

Klik op de sessie > Boekingen beheren

Stap 2: Zoek de naam van het lid

Zoek de naam van het lid die niet kan registreren voor de sessie -> druk op inschrijven

Er wordt een tabblad weergegeven met de passen gerangschikt per lid. Klik op het symbool om te zien waarom deze pas niet geschikt is voor deze activiteit.

In dit geval is er geen beschikbare pas voor deze sessie.

Stap 3: Bekijk de compatibiliteit van de pas

Ga naar de configuratie van de leskaart -> beperkingen -> activiteiten. Voeg vervolgens de bijpassende activiteit toe.

Meer informatie over de compatibiliteit van de leskaarten en afspraakkaarten vindt u hier.