Alle samlingerMarketingGoogle
Installation af Google Analytics i bubbleweb

Du er nu klar til at installere Google Analytics på din hjemmeside

Kevin Refvik avatar
Skrevet af Kevin Refvik
Opdateret over en uge siden

Denne guide viser dig hvordan du installerer Google Analytics i bubbleweb. Hvis du ikke allerede har dit Google Analytics målings-id klar, skal du gennemgå denne guide først.

Installation af dit Målings-ID

Det vigtigste er at få installeret dit Målings-ID, så du kan begynde at opsamle statistik på din Google Analytics-konto.

1. Log ind på din konto på https://admin.bubble.dk

2. Når du er logget ind, klikker du på din hjemmesides navn i øverste højre hjørne.

3. Klik herefter på Kontrolpanel og herefter på punktet Søgemaskineoptimering

4. I feltet seo_google_analytics_id, indsætter du dit Målings-ID, som ser nogenlunde således ud: G-XXXXXXXXXX

5. Så snart du forlader feltet, vil systemet automatisk gemme den dit indsatte Målings-ID 👍🏼

Du har nu installeret Google Analytics i bubbleweb og indenfor kort tid, vil du kunne se at der bliver opsamlet besøgsstatistik.