Alle samlingerbubbleweb
Sådan indsætter du sporingskoder i bubbleweb

Denne guide hjælper dig med at sætte diverse sporingskoder ind i bubbleweb

Michael Blaxkjær avatar
Skrevet af Michael Blaxkjær
Opdateret over en uge siden

Hvis du skal tracke dine brugeres adfærd på dit website, har vi gjort det nemt for dig at indsætte de tilhørende IDs.

Sådan gør du

Først skal du have fat i ID'et, til det værktøj som du vil spore fra. Derefter vælger du "Kontrolpanel" oppe i højre hjørne i dropdown menuen i bubbleweb admin. Så trykker du på enten "Sporingskoder" hvor du kan sætte IDs ind fra Meta (tidligere Facebook), Google Tag Manager og LinkedIn - eller hvis du har et Google Analytics ID, sættes det ind via "Søgemaskineoptimering.

Indsættelse af ID

Her kan du se et eksempel på, hvordan et ID kunne se ud, efter du har indsat det. Du behøver ikke gemme noget - når du har sat det ind bliver det automatisk gemt og opdateret, så dine sporingskoder vil virke med det samme.

Cookies og samtykke

Det er vigtigt at notere, at disse sporingsværktøjer lægger cookies på brugernes devices. Det er et lovkrav, at man anmoder brugerne om deres samtykke til dette, så har I ikke opsat en cookieløsning er vores anbefaling helt klart at få det gjort. Vi tilbyder både opsætning og håndtering, så kontakt os endelig hvis I vil have det integreret på jeres website. Har I i forvejen en cookieløsning sat op, må I også meget gerne kontakte os, så vi kan tjekke op på, om det hele kører som det skal.