Marketing
LinkedIn
Tilføj bubble som medadministrator til din virksomhedsprofil på LinkedIn
Tilføj bubble som medadministrator til din virksomhedsprofil på LinkedIn

Denne guide hjælper dig med at tilføje bubble som medadministrator af din virksomhedsprofil på LinkedIn.

Thomas Møller Jensen avatar
Skrevet af Thomas Møller Jensen
Opdateret over en uge siden

I top 5 over mest brugte sociale medie i Danmark.

Med mere end 2,5 mio danske brugere (ifølge LinkedIn 2019) er LinkedIn det 5. mest brugte sociale medie i Danmark (Medierapport 2020).

Her mødes danskere i et erhvervsorienteret socialt netværk og dyrker deres interesser for indenfor deres profession, danner netværk og får inspiration til deres erhvervsliv. Der er derfor masser af gode grunde til, du og din virksomhed bør være tilstede på LinkedIn både organisk og betalt.

Lad os hjælpe dig med at administrere din virksomhedsprofil på LinkedIn.

Vi ved, at der er nok ting at se til, og arbejdsopgaven med at styre endnu et socialt medie kan virke uoverskueligt. Du kan derfor med fordel tilføje et bureau som medadministrator på din virksomhedsprofil på LinkedIn.

Med hjælp fra din egen personlige social media manager fra bubble kan vi hjælpe dig med at skabe digital synlighed på din virksomhedsprofil på LinkedIn via både organisk og betalt.

I denne guide viser vi, hvordan du tilføjer en fra bubble til din virksomhedsprofil på LinkedIn.

1) Det starter med en invitation

Oftest er vi ret hurtige til at "Linke" op med dig på LinkedIn, men nogle gange kan det ske, at det ikke altid er dig, som administrerer din virksomheds LinkedIn profil.

Vi anbefaler derfor, at administratoreren (den har adgang til virksomhedsprofilen på LinkedIn) starter med at skabe forbindelse med din personlige SoMe-manager fra bubble ved at sende en invitation til dit netværk på LinkedIn.

2) Tilføj som medadministrator

Tilføj din SoMe Manager som medadministrator ved at gå til din virksomhedsprofil på LinkedIn.

Vælg "Administrationsværktøjer" i højre hjørne af profilen og vælg efterfølgende "Rediger administratorer" i rullemenuen.

Du får nu muligheden for at søge efter personer i dit netværk og invitere dem ind som administrator på din virksomhedsprofil på LinkedIn.

Vælg "Tilføj administrator".

Søg efter personen i dit LinkedIn netværk ved at indtaste navnet på personen.

Vælg personen og det administratorniveau, som personen skal have og tryk efterfølgende på "Gem".

OBS: Din SoMe Manager fra bubble skal have "Superadministrator" adgang.

Sådan, godt klaret!

Din virksomhedsprofil på LinkedIn er nu opsat, så din SoMe Manager fra bubble kan hjælpe jer med at analysere, lave opslag og annoncer.