Digital sikkerhed
Sådan opsætter du totrinsgodkendelse på LinkedIn
Tonje Kromann Nissen avatar
Skrevet af Tonje Kromann Nissen
Opdateret over en uge siden

Vi har lavet en guide til, hvordan du kan opsætte totrinsgodkendelse på din LinkedIn.

Hvis du ønsker flere tips til, hvordan du sikrer dine sociale medie profiler bedst muligt, kan du læse vores artikel omkring emnet her.

Guide til opsætning af LinkedIn totrinsgodkendelse

1) Tryk på ikonet med dit billede, og tryk derefter på “Indstillinger og privatliv

2) Tryk nu på “Login og sikkerhed” i venstre side, og derefter “Totrins-verifikation” nederst.

3) Tryk "Opret" og vælg enten “Authenticator-app” eller “Telefonnummer (sms)”. Vi anbefaler godkendelse via SMS og/eller godkendelsesapp.

4) Skriv nu dit telefonnummer og din adgangskode til LinkedIn

5) Nu modtager du en sms med en 6-cifret kode, som du skriver ind. Herefter er totrinsgodkendelse opsat.

Nu har du fået opsat totrinsgodekendelse på din LinkedIn. Hvis du endnu ikke har opsat totrinsgodkendelse på din Facebook og Instagram, så kan du finde guides til det her: