Alle collectiesCat Chef Testen - Bestellen Bestellen
Ik heb een Cat Chef-account, hoe plaats ik een bestelling?
Melody Duarte avatar
Geschreven door Melody Duarte
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Hier is hoe u uw maaltijden voor uw kattenmaatje kunt bestellen. Log gewoon in via de knop "Inloggen" rechtsboven op onze website en volg dan deze stappen:

1. Klik op "Onze producten kopen" op de startpagina om toegang te krijgen tot onze selectie heerlijke recepten voor katten.

2. Kies het gewenste recept door erop te klikken. Selecteer vervolgens de gewenste hoeveelheid en het gewicht voor uw bestelling en klik op "Toevoegen aan winkelwagen".

3. Controleer uw winkelwagen om de toegevoegde items te bekijken of ga verder met winkelen.

4. Als u klaar bent met winkelen, kunt u uw winkelwagen bekijken door op het icoontje van de voerbak rechtsboven op het scherm te klikken. Als u een kortingscode hebt, kunt u deze op dit moment toevoegen. Houd er rekening mee dat er verzendkosten zijn, maar dat de verzending gratis is voor bestellingen van € 49,99 of meer.

5. Klik vervolgens op "Doorgaan naar afrekenen". Controleer of wijzig uw leveringsadress, en klik vervolgens op "Kies de bezorgdag" om een datum en tijdvak te selecteren dat voor u past.

6. Klik ten slotte op "Doorgaan naar betalen" om uw bestelling af te ronden en uw kat te verwennen met onze heerlijke maaltijden voor katten!

Het is zo simpel! 😸