Alle samlingerKunder
Slik eksporterer du kundeliste fra Drifti

Du kan eksportere kundeliste fra drifti til CSV- eller Excel-format

Melodi Filiz avatar
Skrevet av Melodi Filiz
Oppdatert over en uke siden

For å eksportere kundeliste fra Drifti, klikker du på Bedrift i sidemenyen, og deretter Eksport. Velg deretter Kunder

For å hente kundeliste som kun inneholder kunder lagt til i systemet før en gitt dato, legg inn ønsket dato. Du kan også velge å kun hente ut et utvalg kundenummer.

Kundelisten kan lastes ned i .CSV eller Excel

Tips! Er du ny bruker av Drifti og ønsker å eksportere kundeliste fra ditt gamle fagsystem? Trykk her