Alle samlingerDokumentasjon, skjema og maler
Slik registrerer du avvik i Drifti

Man kan enkelt registrere avvik i Drifti. Les mer om hvordan her

Aksel Aune Hansen avatar
Skrevet av Aksel Aune Hansen
Oppdatert over en uke siden

I Drifti kan man registrere avvik på tre forskjellige nivåer, og alle avvik kan følges opp via sidemenyen ved å først velge Bedrift og så trykke på Avviksbehandling.
Her vil avvikene samle seg slik at ansvarlig enklere skal kunne finne igjen avvik. Avvikene vil listes opp fra eldst til nyest - nettopp fordi man da enkelt kan behandle avvik i korrekt rekkefølge.

Avvik på bedriftsnivå

Avvik tilknyttet bedriften. Disse lages fra Bedriftsdokumentasjon ved å trykke på +Dokumentasjon - Nytt avvik.

Avvik på oppdragsnivå

Avvik man støter på underveis i et oppdrag.
Disse lages via dokumentasjonsfanen på et oppdrag ved å trykke på +Dokumentasjon og velge Nytt avvik.

Avvik på et sjekkpunkt i en sjekkliste

Avvik man støter på ved utfylling av en sjekkliste.
I sjekklister vil alle sjekkpunkter som fylles ut med tommel ned registreres som avvik.