Alle samlingerDokumentasjon og avvikshåndtering
Slik lager du interndokumenter for din bedrift

Lær mer om bedriftsdokumentasjon

Oppdatert over en uke siden

I Drifti kan du lage et bibliotek for bedriftsdokumenter for din bedrift.

I menylinjen til venstre vil du under Bedrift kunne velge Bedriftsdokumentasjon.
Her finner du oversikt over dine bedriftsdokumenter, samt mulighet til å laste opp/opprette nye dokumenter eller opprette avvik.

Trykker du på filterknappen vil du få mulighet til å velge hvilket vedleggstype du ønsker å se, samt filtrere etter merkelapp.

For å legge til flere dokumenter, trykker du på + Dokumentasjon.

Under delte dokumenter vil du finne dokumenter som er delt med din bedrift, f.eks. dokumenter kjøpt via vårt tillegg for dokumentasjon.