Alle samlingerInnstillinger og brukeroppsettPrisoppsett
Slik aktiverer du rabattavtaler fra din kjede

Se hvordan du enkelt henter inn dine rabattavtaler som er delt fra din kjede

Aksel Aune Hansen avatar
Skrevet av Aksel Aune Hansen
Oppdatert over en uke siden

Ønsker du å aktivere flere forhandlerkataloger med rabattpriser fra din kjede, kan du enkelt aktivere disse selv ved å gå til Innstillinger, Timer og materiell og trykk på + Forhandler.

Her søker du opp direkteleverandør eller grossist, for eksempel Vikingbad, og trykker på + Legg til.

Du vil da komme til oppsett av prisen, og er du del av en kjede, vil riktig valg for deg allerede være huket av, Delte nettopriser for XXXXXXX.

Les inn priser ved å trykke på Lagre.

Merk! Har du lagt inn Ahlsell, Brødrene Dahl, Heidenreich eller Høiax, kan du også få inn ordrebekreftelser og leverandørfakturaer, eller bestille varer direkte fra disse i Drifti.
Les hvordan du setter opp dette her.